Beoordelingen van Gyros Boutique Dordrecht

Recente recensies van Gyros Boutique Dordrecht

5 sterren na 464 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm meer en de patat was 3x gebakken dus keihard

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was op tijd en uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Keurige bezorging. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief erg goed! Samenwerking met koekela ook fantastisch. Wij zijn fan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Had alleen bij de opmerkingen om minder frites gevraagd. Was toch voor 2 personen, voor o na te veel. Zo zonde om te moeten weggooien. Verder helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, wat te vroeg bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top eten gisteravond

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld bij Gyros Boutique.. Het was weer heerlijk, het vlees is mals en de patat is knapperig. De schotels worden netjes verpakt. Bezorging was op tijd. Wil je Grieks eten bestellen, dan kunnen wij de Gyros Boutique zeer aanbevelen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer ontzettend lekker. Goede BBQ smaak aan het vlees en heerlijke frietjes. Aanrader!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!! We hebben heerlijk gegeten, lamskotelet met gyros en een kapsalon. Er werd heel goed rekening gehouden met de voedselallergieën van onze dochter. Keurig op tijd. En het eten was nog goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade beef is geen 10 euro waard, er zat te weinig beef in en pasta. Derest was wel erg lekker.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker eten en goed verzorgd. Echt een aanrader

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging snel en goed. Gaan we zeker vaker doen!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en meer dan genoeg. Vlees had een heerlijke Griekse smaak.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Bezorging zelfs eerder dan verwacht!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs en ook de bezorging was ruim op tijd. Wordt zeker herhaald.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is prima op tijd bezorgd Het eten was heerlijk en zag er heel goed uit We waren heel tevreden

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gyros, salade en toetje alles was goed

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond normaal zou ik er niet meer op reageren maar zag wat foto's op social media met positieve reacties. Had ik dan echt een slechte dag🤔. Friet was knetterhard kippendij mocht er wat langer opliggen daarbij 2 extra pita. 's bij schotel besteld maar bij schotel zit schijnbaar geen pita 🙄. Ik had gehoopt dat ik nu de beste Griek had gevonden zoals vele omschrijven maar vooralsnog was het net voldoende. Ik weet dat het druk was want ik ben er ook netjes voor gebeld. Maarja daarom had ik dan ook 4 uur van tevoren gereserveerd. Ik hoop als ik nog eens bestel dat het allemaal in orde is.. Tenslotte is het een hele mooie zaak. Fijn weekend.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 20 minuten te vroeg bezorgd. Echter was ik nog aan het werk dus eer ik thuis was; was het wel koud

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heel lekker. Bestellen zeker nog een keer.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst een mixed grill besteld....Het was SMULLEN. Alles goed warm, maar wat een heerlijkheid. Ook de menu's zijn dus top. Voor mij geen andere Griek meer. Ik blijf vaste klant van de gyros boutique.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging. Goede communicatie

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijdstip nog geen bestelling. Buiten wachten. Kwaliteit van eten was prima

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en heerlijk vers. Echt een aanrader.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Warm , frietjes knapperig, niks op aan te merken.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker makkelijk bestellen, lekker snel bezorgd. zeer goed vlees!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weer genoten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten! Alleen een half uur te vroeg bezorgd.. is wat minder fijn als nog niet het hele gezin thuis is om te eten

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten! Goede service en zelfs bij bezorging in Dubbeldam is de patat nog knapperig en warm. Perfect!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 2020 was het eten uitstekend en 5 sterren waard. De laatste 2 keren was het lang niet zo lekker gekruid en 1 x zelfs zaten er verbrande gyrosstukjes bij het gerecht. Is er een andere kok aan het werk misschien? Echt heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. De hoeveelheid was goed. Na het ophalen was het wel net teveel afgekoeld. Dus misschien nog wat extra papier erom om de hitte goed vast te houden. Smaakte nog prima overigens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke gyros maar ook de salade erop en het broodje zijn ontzettend lekker. Alleen jammer dat de tzatziki er al op zat, het was erg veel, los erbij leveren zou beter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg goed. En keurig op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse gyros, goed van smaak. De Boutique burger is zeker een aanrader naar mijn mening. Zeker een plek waar we vaker gaan bestellen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix Giros en salade met houmid. Beiden heerlijk en meer dan voldoende. We hadden extra patat besteld, die heerlijk knapperig was. Helaas zaten we al vol van de hoofdgerechten. Een aanrader en zullen zeker nog vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben super lekker gegeten! Deze zaak koop kwaliteit vlees in, en dat proef je! Het was ook meer dan genoeg. Zeker aan te raden!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van onze bestelling voor herhaling vatbaar

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!! Hoop dat Amos snel weer open gaat zodat we ook daar weer lekker kunnen eten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Honestly the best rack of lamb ever, definitely will visit soon. And reasonably priced

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld zowel bij me zelf thuis als bij een ander. Het was altijd goed

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3x besteld, weer goed!👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, zelfs de frietjes waren nog lekker knapperig, zeker een aanrader.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en geweldige service. Werd gebeld dat de bestelling 6 minuten later bezorgd zou worden. Heb ik nog nooit meegemaakt. Mooi bedrijf👍🏼👍🏼👍🏼

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk ! En op tijd bezorgd . Bedankt voor alles, groetjes Lamya

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede porties en vlees & patat erg lekker!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd Het eten was van een prima kwaliteit Voor herhaling vatbaar

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, en heel smakelijk gegeten , en de bezorging was ook precies op de aan gegeven tijd. Dank jullie wel en tot een volgende keer succes verder.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geen fan van kapsalon. Maar hier is hij echt heerlijk. Knapperige patat en kip en gesmolten kaas ervoor. Kortom echt een aanrader. Geldt overigens voor alle gerechten.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de eerste x besteld nadat ik jullie zag voorbij komen op fb en het was echt lekker alles was nog goed warm en ook perfect gegrild! Zeker weten dat we vaker gaan bestellen bij jullie!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima en op afgesproken tijd

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd, heerlijk warm en krokant. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten met Griekse muziek van de IPad. Voor herhaling vatbaar. Wat ontbrak was het glaasje ouzo, dat hebben we vervangen door retsina! Jammie

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, prima eten. Genoeg qua porties. MAAR.....ivm allergie voor tomaat DUIDELIJK geschreven géén tomaat bij de gerechten. Dit is dus wel gedaanbi in de pita kipdij en dat is echt een flinke fout

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was een beetje flauw van smaak, verder goed, nauwelijks vette stukjes(zeen)! Snelle bezorging, lekkere patat bij schotels, ook bij bezorging nog lekker. Broodje Souvlaki was een dun spiesje met vlees, dit had wel wat meer mogen zijn voor 6.50eur, dit gold ook voor pita kotopoulo.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, in de toekomst zeker weer bestellen.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een schotel besteld welke ruim voldoende is en er smakelijk uit ziet. Ook de bezorging is binnen de afgesproken tijd. Wij worden er blij van en raad het iedereen aan.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer van de tomaat op de pita maar verder het eten in 1 woord Top!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, helaas 20 minuten te vroeg dus ik was nog niet thuis, hierdoor was een deel al afgekoeld

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd door Gyros Boutique. Het eten werd ruim binnen de tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Het was ook vers, warm en heerlijk van smaak.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en perfect op tijd!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker en op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dat pitabroodje met giros een echte aanrader

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, toppie!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes verzorgd en heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes verpakt, en op tijd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top vlees en prijs kwaliteit ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1woord gewoon goed!!!!!°°

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Giros Goed gekruid en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, het eten koud zowel de patat als de gyros. En veel aangebrande stukjes. Vorige keren daarentegen waren wel in orde bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam 15 min later. Het vlees was bijma koud. De patat lauw hebben we opnieuw in de airfryer gedaan. De smaak van alles was goed. Tzaziki ook lekker.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten lekker en bezorging ook vlot

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros, was weer super lekker, en de walnoten yoghurt ook

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en laten bezorgen door de Gyrosboutique. Alles supervers, gerechten zijn dicht-gesealed en komen dus warm aan. Zeker een aanrader!!!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Goeie frietjes, veel vlees en super tzatziki. Kortom, goed gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als het restaurant, patat ook heerlijk vers en knapperig, ook al moeten ze andere kant van dordt bezorgen, ook nog eens warm en de portie is een goed formaat. Heeeeeerlijk!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de zogoed als koude patat, was het eten goed. Dus graag meer aandacht besteden aan de patat zou ik zeggen. Ik had gevraagd om een bezorgtijd van 18.00 uur, en de bezorger kwam 15 minuten te laat. Dat zou ook een rede kunnen zijn waarom ik koude patat heb gekregen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was goed warm en lekker.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en een half uur te laat bezorgd. Maar verder wel lekker.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de bezorger het adres niet kon vinden en niet zo bekend was met de straatnamen in de omgeving was het eten lauw. Hij was verder wel vriendelijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en warm. Kwaliteit was prima.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon met feta kaas en pita kip gyros menu besteld. Helaas zat er geen friet bij het menu, dit stond er wel bij op de site. Het smaakte prima!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door goede reacties over jullie hebben wij besteld. Het was super netjes ingepakt en precies op tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten en zullen zeker vaker bij jullie bestellen!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten grote porties en stopt op de afgesproken tijd

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten een 10 en voor herhaling vatbaar. Goede service en het eten is goed warm.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super eten geweldig lekker en veel

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak top Maar bezorging was minder stond weer in de verkeerde straat waardoor de bezorging langer duurde en eten was afgekoeld

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte maaltijd en precies op tijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit. De bestelling was op precies de juiste tijd klaar om op te halen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was mooi op tijd ,eten was voldoende en warm

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geheel is perfect verzorgd, zowel het eten als de bezorging.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker! Bedankt voor de goede service omdat er 1 lamsrack niet meer was.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. De kippendij was heerlijk gegrild en de kipgyros smaaktte ook goed. Bezorging was ook keurig op tijd!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer genieten...heerlijk

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid was prima, de punctualiteit van levering is prima. Er zaten 6 pita broodjes bij waarvan er 4 behoorlijk zwart verbrand waren, ook het vlees was bij 2 van de 4 schotels redelijk aangebrand en moesten we het zwart eraf halen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en zeer goede kwaliteit tegen redelijke prijs ... met andere woorden : TOP 👍

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Goede kwaliteit en warm afgeleverd.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig, een dikke 10

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd was ‘t weer prima in orde.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs! Ruime porties en heerlijk knapperig en goed van smaak. Zelfs de patatjes waren heerlijk. Vaak zijn deze bij bezorging slap, maar ook deze waren knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote schotel gyros. Was heerlijk. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top alleen de bestelling was niet compleet Daarom gebeld en uiteindelijk werd de ontbrekende bestelling alsnog geleverd met excuses alleen is het kwaad dan al geschied en had de bestelling eigenlijk niet meer geleverd hoeven te worden want de bestelling werd zonder friet geleverd en het is dan ook niet meer gezellig om dan nog te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op tijd bezorgd lekker warm frietjes heerlijk knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed gegeten. Friet lekker knapperig en bovenal warm niet slap en koud zoals sommige restaurants. Eten was boven propotie veel. En heel goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed verzorgd en heel lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer geweldig maar we misten de saus erbij???

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd ondanks de stromende regen op tijd en heel vriendelijk afgeleverd en was bovendien echt heel lekker en vers. Zelfs de frietjes waren nog knapperig. Echt een aanrader.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees, de salade en het dessert waren erg lekker. Wij hadden 4 sterren gegeven als wij ook de tzatziki en coleslaw hadden meegekregen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten kwam ietsjes vroeger dan besteld, maar was in ieder geval goed warm en de hoeveelheid en kwaliteit is uitstekend.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld maar zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk mals eten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen cola erbij en geen saus op de pita

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld en weer prima! Haloumi met pita was erg lekker, pita Gyros ook en patat warm en krokant. Tzatziki lekker vers!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorgtijd, circa 45 min. Ik heb gluten allergie en daar wordt netjes rekening mee gehouden.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Snelle bezorging, heerlijk eten! Voor herhaling vatbaar.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd erg lekker. De bezorging was helaas ruim een kwartier vroeger dan door mij in de bestelling was opgegeven. We waren allemaal op tijd thuis dus in dit geval geen koud eten😁

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Zeker niet de laatste keer! Aan te raden

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm lekker genoten! We wonen in Stadspolders en zelfs de patat was nog warm en knapperig. Het vlees was lekker en absoluut niet droog doorbakken (wat je te vaak helaas ziet, maar hier dus niet😋) Aardige bezorgster. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en veel. Goed verpakt en nog lekker warm. Bezorging duurde wel wat langer dan gewenst

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en Lekker Eten. Vlees soms een beetje aangebrand.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig. De levering perfect, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, werd precies op tijd bezorgd en was heerlijk warm. Flinke porties ook. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vlees is goed Had bij opmerkingen wel Wat gezet, Maar niet aangepast aan bestelling beetje jammer Bezorging was half uurtje later Eerste keer dat dit gebeurd want bestellen wel vaker en altijd goed

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader we hadden 2 schotels en een kipburger besteld en het was echt overheerlijk. De bezorging was zoals vermeld stond precies op tijd. Wij gaan zeker nog vaker bestellen.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! 👍👍👍👍

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees is zeer goed! Maar voor een schotel voor 2 personen is 1 bakje tzatziki echt te weinig.. Iets meer patat had ook gemogen..

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De gyros en kippendij waren allebei behoorlijk verbrand. Dit had de overhand, waardoor de smaak van de gyros en kippendij niet meer naar voren kwam. Dit kan natuurlijk komen door de drukte (zaterdag 19u), maar dan nog is dit niet goed. Het was ook de eerste keer dat we hier besteld hadden, dus dat maakte de eerste indruk niet geheel positief.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was iets later dan gepland maar erg lekker😁

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke week laten we gyros bezorgen en dan nu een keer de burger... Nou die was heerlijk! Wat een goed en lekker broodje hamburger zeg! Die neem ik de volgende keer weer.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Wij zijn fan!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima broodjes, goede kwaliteit en snel geleverd. Ook de salade was een positieve verrassing, kakelvers! Houd dit zo vol!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima verzorgd, op tijd, en heel erg lekker!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wilden eerst afhalen terwijl we niet van te voren hadden gebeld. We zijj toen goed geholpen door Nicole, maar het duurden te lang om buiten met onze baby te verwachten. Thuis toch besloten om te bestellen en , precies de tijd dat stond aangegeven, werd het bezorgd. Er zat een lief briefje bij en een lekkere verrassing. Het eten was echt heerlijk!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd en we hebben echt heerlijk gegeten!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt lekker, goed verpakt en nog warm. 10 min later dan de afgesproken tijd bezorgd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd niet naar onze opmerkingen gekeken voor wijzigingen op de burgers. Niet bij alle burgers was de wijziging uitgevoerd... ook waren de broodjes van de kipburger verbrand en de binnenkanten helemaal zwart...

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Zelfs iets te vroeg. En natuurlijk weer heerlijk gegeten.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar wel erg zout

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker eten en mooi op tijd bezorgd! Helemaal top

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super 👌

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vernieuwend lekker en vers

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was oké , alleen was de helft koud , niet lauw , maar koud . Verder was de bestelling niet compleet , en toen ik hier over belde werd ik niet zo vriendelijk geholpen , en werd me verzocht beter in de tas te kijken , na drie keer antwoorden op dezelfde vragen werd er uiteindelijk toegegeven en kreeg ik de rest van de bestelling .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van een heerlijke familie schotel speciaal, met een frisse salade. . Een aanrader.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima, jammer dat het eten lauw was

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten! Het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en op tijd bezorgd top!!!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2de hier besteld . Weer zeer goed en veel . Gaan zeker nog vaker hier bestellen ik raad het iedereen aan .Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten een dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging voor tijdstip aangekomen. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros/ souvlaki/sousouki! Doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zowel de kip gyros als de normalen gyros echt een aanrader

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte netjes op de tijd die wedstrijd gezegd bezorgd en natuurlijk ook weer heel smakelijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Gyros Boutique is gegarandeerd lekker eten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en omdat bestelling 15 minuten te laat was door eigenaar gebeld op tijdstip van bestelling om te vertellen dat we als compensatie een flesje retsina krijgen. Geweldig, top.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en heerlijk voedsel

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bezorging was prima

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en bezorging netjes op tijd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, op tijd bezorgd en zeer smakelijk.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en meer dan genoeg. Frietjes lekker vers en al het vlees was sappig en mals. Alleen was de bezorger bijna een half uur te vroeg. Hierdoor stond hij al voor de deur toen wij nog niet thuis waren. We kwamen gelukkig net aanrijden, maar daar kan de coördinatie nog wel beter. Als je om 20 uur eten besteld en de bezorger is er al om 19.32 uur dan klopt dat niet. Maar over het eten niks aan te merken!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, 2 souvlaki schotels besteld, porties zijn groot genoeg en kwaliteit ook heel goed en ook nog eens goed verpakt en warm (Bezorgd in Stadspolders)

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gyroscoop is heerlijk. Alleen jammer dat t lauw was.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgt. En smaak heerlijk

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer lekker , hoe gaat het met de kerst? kunnen we vroeg bestellen we willen dan om 3uur eten

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, erg lekker en voldoende

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker! Tot gauw!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snelle bezorging

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier eten besteld en heel tevreden! Goede porties, goede prijs en erg lekker gegeten, ga zo door en tot de volgende bestelling :)

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes bezorgd!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heeel lekker 👍🏻👍🏻

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrrr. Op tijd klaar, friten knapperig, gyros en souvlaki smakelijk. Aanrader👍👍

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd , het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals we gewend zijn👍🏼

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam netjes op tijd. Het was heerlijk alleen de gyros was soms beetje te doorbakken. Wat ik normaal altijd erg lekker vind. Maar sommige stukje waren te zwart dat is een aandacht puntje. Verder heerlijk gegeten. Ook de kip gyros erg lekker. We gaan vaker bestellen.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer smakelijk en goed warm geleverd. Alles netjes verpakt en keurig op tijd geleverd. Prima !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten prima service we komen zeker nog een keer terug,dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Gyros en boutiwue burger heerlijk. Altijd lekker gegeten hier. Alleen zou ik graag en lagere min. bestel bedrag willen zien als je in de stad woont. Echt en aanrader als je lekker wil eten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super goed gegeten. Aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd bezorgd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Echter had ik van tevoren besteld om op te halen om 19u en moet ik nadat ik er was nog een half uur buiten in de kou wachten. Ik had om 19:30 pas mijn eten. Ondertussen waren er al 4 mensen eerder geholpen die later besteld hadden en grotere bestellingen hadden. Erg jammer...

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste gyros ooit gemaakt

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en we hebben gesmuld.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig op tijd (zelfs 10 minuten te vroeg) bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was goed verpakt in een warmhoudbak waardoor de temperatuur nog prima was. De frietjes die erbij zaten waren goed warm, goed krokant, echt zoals Hollanders friet willen eten... Verder was het vlees van goede kwaliteit, goed van temperatuur en een goede portie. Hier gaan we absoluut veel vaker bestellen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Lekker gegeten. Mag minder zout van ons.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde zag er keurig verzorgd uit en het smaakte heerlijk, ook de bezorging was goed geregeld en precies op de aangegeven tijd ,super en zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, aardig personeel. Een aanwinst voor Dordt!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat was dit heerlijk, wij gaan echt nog vaker bestellen bij Gyros boutique. Het eten was goed op temperatuur en netjes verpakt. Dus top!!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen wachttijd bij afhalen was veel te lang. Zorg ervoor dat het klaar staat op de afhaaltijd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, warm, lekker en alles goed bereid. Dit is alweer de 3e maal en zeker niet de laatste keer. Aanrader!!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker alleen niet warm

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten ,porties zijn groot genoeg jammer dat er een soort zakje patat bij zit, zelf gebakken friet geeft veel meerwaarde, we blijven klant

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom voortreffelijk! Jullie zijn toppers!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blikje Fernández vergeten maar dat geef niet voor de volgende keer bestellen we weer. Eten was weer super lekker!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en snelle bezorging top

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en vriendelijke bezorging.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer heerlijk gegeten. En een snelle bezorging

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd. Binnen de aangegeven tijd.. Smaak van de gyros is goed. Mag iets warmer. Miss grove stukken snijden dan is 't vlees wat warmer Voor herhaling vatbaar

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en weer super goed! Nette bezorging en heerlijk gegeten.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede smaak , frites was ook goed knapperig, keurig en op tijd bezorgt. Wij gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was warm, grote porties en heerlijk. Super tevreden. Gaan we vaker bestellen!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, zelfs op zaterdagavond!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Op tijd klaar, 👌

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. En heerlijk als altijd. Eerlijk gezegd kregen we het niet eens op..... Bedankt voor de keurige bezorging

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Hier gaan we vaker bestellen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima eten (gyros schotel en pita haloumi) gehaald. De bij de schotel behorende friet heeft te lang in de oven gelegen waardoor deze hard en droog was. Beter als deze niet in de oven wordt warmgehouden.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op aangegeven tijdstip.Super! 5 sterren net gemist omdat het eten een beetje aan de koude kant was.Gyros,Souzuki,Tzatziki en de patatjes heel lekker.Goede keuze

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed alleen net niet genoeg warm

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden allebei een pita met gyros. Fantastisch. Grote porties, heerlijk brood. Tip: doe de saus er apart bij.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets eerder dan de aangevraagde tijd, dus niets te klagen. Eten was heerlijk. Blij dat jullie ook een schotel " no pork" kunnen leveren. Eerder besteld, kwaliteit tot nu toe constant. 👍🏼😋😋😋

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was super alleen een half uur te vroeg

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was a heerlijk en voor herhaling vatbaar. Alleen iets te weinig saus

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Keurig op tijd bezorgt. Echt een aanrader.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

warm genoeg en lekker eten. Een aanrader

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit/prijsverhouding en keurig op tijd qua bezorging

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger! Eten was erg goed, bezorging dikke prima. Aanrader!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Was heerlijk! Pitas waren erg lekker en de schotel was ook fantastisch. Patat was heerlijk. Vlees was de beste kwaliteit dat ik ooit bij en Griek heb geproeft. En de tzatziki was ook heerlijk. Alles was top! Ik ga zeker hier vaker bestellen. Alleen jammer dat je pas vanaf 25eu kan. Echt en aanrader. Bedankt! :)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en lekker veel

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

19.40 uur besteld en 20.00 uur afgehaald, eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om een gyros zonder ui. Zat er helaas wel doorheen. Voor de rest was het eten prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was erg hard en droog maar het vlees was goed en daar gaat het om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was droog. Weinig eten voor je geld. Patat was goed doorgebakken en krokant. Binnen 45 minuten bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Alles klopte, op tijd, warm, vers, meer dan voldoende. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Goede gegrilled kippendijen en heerlijke chicken burger. En iedere keer bijzonder knapperige frietjes.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, gaan dit zeker nog eens over doen. Super..

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten! Ook op de tijd bezorgd die we hadden aangevraagd. Alleen broodje iets een beetje aangebrand maar verder dan dat heerlijk!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten . Vriendelijke mensen . Bezorging op tijd . Toppie

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! De patat was knapperig en het vlees goed gekruid en gegrild. We hebben echt genoten. Snel weer!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pita gyros. Verse Griekse salade met goede feta en lekkere olijven. Bezorging keurig op tijd. Wij bestellen zeker vaker!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Kwaliteit van eten goed Prijs goed Bezorging stipt 👍👍👍

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk eten, friet en vlees warm en erg lekker! Meer dan genoeg!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en exact op tijd bezorgd!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het we zullen vaker bestellen bij jullie

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect! Wel jammer van de haar in de gyros.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en top kwaliteit

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker vooral de souvlaki.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten gisteravond het was voortreffelijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een schotel van 2 personen is 1 bakje tzatziki wel erg weinig..

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen identificatie ( nummer per menu)

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk, malse gyros! Knapperige frietjes ook! We waren blij verrast! Zeker voor herhaling vatbaar! Dank!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

kip gyros was heeeeel erg lekker !!!! misschien dat de saus voortaan apart meegegeven kan worden.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, lekkere grill smaak aan het vlees, erg lekkere frietjes. Alles was ook goed warm. Ik zou wel wat minder vlees en wat meer groente of salade willen. Misschien kan er een keer een paprika oid op de grill?

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Is goede prijs kwaliteit verhouding echt één aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita haloumi is echt heel lekker en favoriet! Bezorging was ook sneller dan verwacht, super. We gaan vaker bestellen :-)

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top bezorging was top dus voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gekookt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! In tijden niet zo goed Grieks gegeten. Mijn complimenten, dat meen ik echt. Vlees was zacht en de gyros was super. Vooral zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig Tzatziki en door de manier van verpakken word het vlees wat droger en de pita wat vochtig lijkt het. Was dus wel lekker, maar had smakelijker gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héél mooi verpakt. Op tijd bezorgd en het belangrijkste: het was super lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Zal het iedereen aanbevelen. Je krijgt echt waar voor je geld. Hebben het zelf opgehaald en het was klaar op de tijd die we hadden afgesproken.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom zalig gegeten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten én op tijd bezorgd! Aanrader 👍

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd bezorgd, goed verpakt en smaakte uitstekend!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mixed grill genomen en dat was erg lekker.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel de bezorgjongen een snelcursus rekenen geven.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer super lekker zoals altijd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top en volgens afspraak geleverd , kwaliteit van het eten is ook weer top!! Zeker een aanwinst in Dordrecht.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Ze belde netjes dat het 10 min later werd Top

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. Mals vlees en goed gekruid. Volgende keer weer jammie 😋

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten, op tijd bezorgd. Ik raad souflaki aan, verrukkelijk. We gaan vaker bestellen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De zelfgemaakte pesto-mayo saus op de halloumi burger was echt heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes super Suzukaki super Soeflaki niet zo sappig maar droog Gyros vrij hard en droog kan beter Salades wel ok Netjes verpakt en goed bezorgt

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakkelijk en op tijd geleverd

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was goed en hygiënisch verpakt geen klachten voor herhaling vatbaar en super op tijd thuis geleverd klasse

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was kwalitatief echt heerlijk, alleen niet heel warm. Dat was wel een beetje jammer. Zeker een aanrader!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goed verpakt, volgende keer weer hier!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen het drinken was niet juist. Cola i.p.v. cola zero en icetea i.p.v. fuse tea. Dat was jammer.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top hij heb ook aan mensen gedacht die geen varkensvlees eten echt super en lekker

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezonde, maar smakeloze maaltijd. Pica's waren taai en voor de rest vooral veel droge sla.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en heerlijk eten.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, goed vlees, verse verzorgde salade en heerlijk toetje TOP

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

we hadden een Gyros Boutique Normaal Schotel. -> lekkere friet, goed mals vlees, niet te gekruid en prima hoeveelheid + het stond perfect op tijd klaar. wat wil je nog meer? ;)

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was wat droog en hard. Verder was alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, ons zie je zeker vaker terug!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was ons eten koud. De gyros hebben we op kunnen warmen in de magnetron. Deze was erg lekker. De patat hebben we niet opgegeten. Erg jammer. Ik denk dat het eten onverwarmd vervoert is en de bezorger ons niet heeft kunnen vinden. Hij was 20 minuten te laat en belde op dat hij het niet kon vinden.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De halloumi burger is heerlijk. Hier ga ik vaker bestellen!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de dag dat we bestelden, hadden we te horen gekregen dat we een nieuw huisje kregen. Dat was rede voor een feestmaal en onze bestelling bij Gyros Boutique was de naam "feestmaal" helemaal waard! De kwaliteit was super, de hoeveelheid was "Grieks" (lekker veel dus), en wij waren erg tevreden. Het enige gekke was dat de bestelling een half uur te vroeg was geleverd, maar dat was toen gelukkig geen probleem. In ieder geval een echte aanrader, en wij keren hier zeker terug!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en mooi op tijd, en dat op een vrijdag. Top

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gyros schotel Aanrader en op tyd

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortaan het pita broodje apart. Nu zat het onderin de bak en was helemaal slap. Verder was de gyros heel lekker.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was van goede kwaliteit. Echter had ik op internet besteld om 18:00 mijn eten af te halen. Het was nog niet klaar en ik moest buiten wachten. na 20 minuten wachten bleek dat ze mijn bestelling waren vergeten te brengen welke koud stond te worden. Eenmaal thuis bleek ook een deel van de bestelling te missen. Jammer, het was druk dus ik kan de fouten begrijpen.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom netjes afgeleverd en goede kwaliteit eten 😁✌️

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, snel en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld binnen het uur geleverd eten was wederom lekker alleen de koolsalade die bij de mixed grill zat is smakeloos maar dat kan natuurlijk ook persoonlijk zijn Maar voor de rest was het eten TOP

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was keurig verpakt, en lekker warm. En meer dan genoeg, ik zou zeker nog wel een keer iets bestellen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker en vers. Super snel bezorgd!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd en was heerlijk.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord fantastische het was heerlijk. Bezorgster heel aardig een aanwinst voor jullie zaak. Ga dit zeker vaker doen Ga zo door en nog gefeliciteerd met jullie nieuwe zaak..

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en bezorging al na 20 minuten! Ga zo door

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten echt een aanrader! En snel bezorgd.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen er graag heel goed eten en is ook we kunnen de eigenaar van restaurant Ammos altijd gezellig en wel Kom bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Echt een aanrader, alles goed warm. Goed verpakt, en patatjes ook nog steeds krokant. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging was prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De gyros was nu veel warmer dan de vorige keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, prima optijd en heerlijke Pita !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Keurig op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en 2e keer top. Goed warm en niet te weinig ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker. Eerder bezorgd dan de gevraagde tijd maar dat was geen probleem. Alles prima! Groot nadeel dat de tzatziki niet vers meer was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld voor 18:15... bestelling kwam helaas pas om 18:40 en de patat was niet echt warm meer.. verder was het andere eten goed verpakt, en lekker! De puntjes taart die ik erbij besteld had, zaten er niet bij, dus gelijk gebeld. Deze werden na geleverd, met nog wat lekkers erbij Dus keurig opgelost!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En super bedankt voor het heerlijke toetje

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten netjes verpakt, vlees goed bereid en lekker, frietjes knapperig bij levering. Koolsalade vonden wij flauw, ondanks rozijnen en dressing bijna smakeloos. Bezorging keurig op tijd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijke gyros. Bezorger was ook ontzettend aardig! Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer smakelijk en goed verzorgd. Hier gaan we zeker nog eens wat bestellen

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en warm. Vriendelijke bezorger en heerlijk eten

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was ook op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam ruim op tijd en ws erg smakelijk. Een aanrader voor een lekker etentje thuis.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan een uur voor een z.s.m. levering maar begrijp dat het zaterdagavond is en Corona.. dan wordt er massaal eten besteld. We kennen Ammos en vinden hun Koningstafel concept echt top. Al eens aangegeven dat Ammos een van de beste restaurants is in Dordrecht. Deze schotels van Gyros Boutique waren conform verwachting van deze Ammos dienstverlening. Miste wel het beetje rijst en vond de standaard groente en tzatziki iets aan de karige kant. Het vlees was zoals altijd, dik in orde hoor ! :-). Vond de desserts (honing cakes) "van het huis" niet alleen heel attent maar ook erg lekker :-)

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, prima kwaliteit. Het rook echt naar een Grieks restaurant in mijn huis!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig en duidelijke site om te bestellen met ideal betaalmogelijkheid en een snelle levering. Het was allemaal super lekker.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Grieks gegeten! Snelle bezorging Een aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten en snel en vriendelijk bezorgt. Een aanrader

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, warm en super lekker! Voor herhaling vatbaar!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten ziet er goed en vers uit, zo smaakt het ook. Ik had de vega burger burger, frietjes en een salade. De bezorging was snel en eten goed warm. Fijne aanwinst in Dordrecht.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker en zo snel bezorgd.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! ik had het zelf afgehaald, ik was iets te vroeg maar mijn bestelling werd zo snel mogelijk gemaakt en was goed heet! zeker voor herhaling vatbaar

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bedankt Ammos, mijn 60e verjaardag was mede door jullie absoluut geslaagd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom al 44 jaar in Griekenland. Dit hoop je te krijgen in Nederland bij een Griek. Fantastische aanvulling deze Gyros Boutique.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect Eten

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel & netjes geleverd. Heerlijk gegeten een aanrader !

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm en zeer ruime portie. Helaas wel kwartiertje later dan besteld, maar de smaak maakte veel goed ;).

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pita gyros kip en de kool salade!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en nog lekker ook

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten op temperatuur ,heerlijk mals en op de gewenste tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Zeer vriendelijke, snelle service.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, netjes verzorgd! En gewoon nog warm toen we het openmaakte! Complimenten!😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen, levering op tijd, en heerlijk eten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Goed klaar gemaakt en genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De temperatuur van het eten kon nog net. Dat is een beetje jammer. Wij wonen in Dubbeldam, misschien een beetje ver of konden ze ons niet in één keer vinden. We proberen het volgende keer gewoon weer.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Keurige bezorging

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde, ook de Boutique Burgers waren heerlijk volgens onze zoons.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig verpakt, heel erg lekker en een zeer vriendelijke bezorger.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang Maar het eten maakte het wel weer goed

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ...... zoals we van deze Griek gewent zijn Snelle bezorging

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze mensen weten dat lekker eten altijd goed moet zijn. Met minder nemen ze geen genoegen. Top gedaan, luitjes. Hou vol.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schotel , goede portie. Prima bezorging, maaltijd goed afgesloten dus warm.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, veel en snel bezorgd. Top!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede service! Het eten was ook erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van verschillende Griekse gerechten. Toch een beetje uit , maar dan thuis.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg lekker. De gyros was niet erg warm, terwijl het gehakt nog heel heet was

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten. Gord verpakt, nog warm. Smaakte goed en prima bezorger!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de site te bestellen en te betalen , snel geleverd en alles netjes verpakt Heerlijk gegeten lekker vlees en frites en salade Was TOP voor herhal8ng vatbaar

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige nieuwe zaak om eten te bestellen. Eten werd razendsnel bezorgd en was heerlijk. Lekkere gyros, goed patat, pita etc. Tip: eten mag wel wat warmer zijn.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes bezorgt. Een echte aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en het eten is erg lekker. De prijs kwaliteit is super. Zal het aan andere aanraden en zal zeker vaker bestellen

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van het heerlijke eten! Wij gaan zeker vaker bestellen tijdens de Coronasluiting van de restaurants.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig lekker! Fijn dat er eindelijk een echt goede Griekse bezorger is, de verse salade is ook een enorm pluspunt. Klein minpuntje, de tzaziki was erg weinig. Misschien ook een klein bakje aanbieden ipv enkel een grote à €4,-?

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, alles schoon en warm.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Enigste minpunt was de friet die echt mega zout was. Dus als tip de friet niet zo zout te maken. De bezorging was ook precies op het aangegeven tijdstip. Ga zo door.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topklasse! Wat een lekker eten zeg! Hier is met liefde eten bereid, en dat proef je!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros was iets te hard gebakken Voor de rest een dikke pluim

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker, knapperige frietjes, super lekker vlees, salade en snelle bezorging. Echt een aanrader!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben kipkapsalon besteld en het was heerlijk!! Goede kwaliteit en de bezorging was binnen een half uur. TOP

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! En op tijd bezorgd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit van de eigenaar van Ammos Grieks specialiteiten restaurant waar wij graag komen. Strakke en gebruiksvriendelijke website en shop. Zeker aanrader voor iedereen die graag goed grieks eten wilt beleven thuis! En als de restaurants weer open mogen, zeker snel eens gaan eten daar, want ik mis toch wel een beetje de gezelligheid van Sakis en zijn gastvrije personeel!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Had een pita souvlaki een woord PERFECT Ga hier zeker vaker bestellen

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijke gegrillde kijpdij, souzouki, gyros en hamburg gegetnen. Alles was vol van smaak maar niet te zout. Super! Jammer waren de filodeeg met vanilla custard al net op, maar bedankt voor de extra cheese cake. Het was heel attend van Gyros Boutique. Eten was ook heel snel bezorgd!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en de schotels waren heerlijk

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van al mijn gerechten. Echt een aanrader deze Gyros Boutique. Snel en heel goed Grieks eten. Ik ga het mijn familie en vrienden aanraden. Dit misten wij in Dordrecht. Toppie.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Super lekker van smaak. Frietjes helaas koud. Griekse yoghurt super lekker. Tip voor de yoghurt. Niet in papieren bakje serveren, Want de honing dringt in de onderkant wat het erg kwetsbaar maakt en je dus eigenlijk geen honing meer heb bij de yoghurt. Keurig op tijd geleverd. Ondanks de koude frietjes voor herhaling vatbaar. Hoop dat jullie deze smaak en kwaliteit gaan behouden.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken alles tot in de puntjes verzorgd chapeau

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij Gyros Boutique. We hebben ervoor gekozen om het eten thuis te laten bezorgen. Eten was erg lekker, de bezorger ontzettend aardig. Prijs kwaliteit is prima. We gaan zeker vaker bestellen en zodra het kan, een keer eten. Zeker een aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en heerlijk!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte goed en was heerlijk vers, goed verpakt en in een papieren tasje. Ruime porties. We hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar wel érg weinig souvlaki!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Lekker eten, goed op smaak èn temperatuur. Bovendien snel bezorgd!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig bestellen via de website. Bestelling was op tijd klaar. Eten was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, precies op tijd klaar. Perfect, kwaliteit en hoeveelheid en uitstekend verpakt. Het was heerlijk! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! Alle gerechten waren goed op temperatuur na levering aan de deur. Bedankt Ammos en tot de volgende keer!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ruim voldoende porties. Goed op temperatuur. Verpakking goed doordacht. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Er werd nog even na gebeld of de bestelling juist was, hierdoor werd een foutieve bezorging voorkomen. Klasse!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgd, ruim voldoende porties en zeer goede, vlotte service. Aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was wat aan de zoute kant en het bakje tzatziki vonden wij aan de kleine kant voor 2 personen verder was alles prima!